فرصت های همکاری و پیشنهاد پروژه

توسعه پایدار هر صنعتی مبتنی بر علم و نو آوری است. دانشگاه ها در فرایند پیشرفت و جهانی شدن و رشد و توسعه، تأثیر زیادی داشته اند .در دنیای امروز هیچ کشوری در مسیر پیشرفت و توسعه قرار نمی گیرد مگر آنکه در زمینه نو آوری و کار آفرینی حضوری فعال داشته باشد.
دانشگاه ها و نظام آموزشی عالی به منظور همسویی هر چه بیشتر با فرایند توسعه ی اقتصادی بومی، منطقه ای و بین المللی به تغییر نقش سنتی خود که صرفا تولید دانش می باشد به سوی دانشگاه های کارآفرین که افزون بر تولید دانش و خلق ایده ها، آنها را به عمل هم تبدیل می کنند، حرکت کنند و از این رو در راستای نیل به اهداف فوق دانشگاه غیات الدین جمشید کاشانی همگام به عنوان دانشگاه نسل سوم با رویکرد کار آفرینی و بهره برداری از دانش همواره در زمینه تعاملات آکادمیک پژوهش پیشرو بوده است و در سنوات گذاشته با تلاش های اعضای هیات علمی و حمایت های معاونت محترم آموزشی تفاهم نامه هایی با دانشگاه های برکلی، پادوا، مالزی و کلگری به امضا رسیده است.
لذا با بهره گیری تجربه های موفق گذشته و از طرفی با در نظر گرفتن تحولات نظام آموزشی در دوران پسا کرونا اقدام به تشکیل کار گروهی هایی متشکل اساتید و اعضای هیات علمی، جهت معرفی هر چه بهتر توانایی های علمی و پژوهشی دانشگاه در چارچوبی نظامند جهت رسیدن به تعامل و تفاهمی جامع با تعریف طرح های پژوهشی مشترک در حوزه بین الملل نموده است.