معرفی دانشگاه

دانشگاه آموزش عالی غیاث الدین جمشید کاشانی در سال1385 با مجوز شورای گسترش آموزش عالی به عنوان یک دانشگاه آموزش عالی غیرانتفاعی- غیر دولتی در شهرستان آبیک تاسیس شد. هدف از تاسیس این دانشگاه کمک به توسعه دانش و فرهنگ، مشارکت در تربیت نیروی انسانی ماهر و کمک به توسعه منطقه و کشور در نظر گرفته شده است. این دانشگاه با پذیرش دانشجو در پاییز1385 با سه رشته کاردانی آمار، کاردانی  ICT و کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر در فضایی استیجاری فعالیت خود را آغاز نمود و با توسعه پذیرش دانشجو در دوره های کاردانی و کارشناسی مراحل رشد و توسعه خود را طی کرد.

در فاز اول طرح توسعه فیزیکی، زمینی به مساحت 3600 مترمربع، توسط هیات موسس دانشگاه خریداری شد و با ساخت5700 مترمربع به صورت بنا، در سال1390 به بهره برداری رسید. با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در همان سال برگ جدیدی در دفتر علمی و پژوهشی دانشگاه ورق خورد.

تاسیس مرکز رشد واحد های فناور غیاث الدین جمشید کاشانی در سال 1391 ، تشکیل گروه های فناورانه دانشجویی، فارغ التحصیلان و اساتید، توسعه ایده های تکنولوژیک و تبدیل آن به محصولات تجاری، منجر به ثبت دو شرکت دانش بنیان دانشجویی در سال 1394 شد.

در فاز دوم طرح توسعه فیزیکی، ساخت دانشگاه در پردیس جدید، واقع در شهرک دانشگاهی اندیشه آبیک )جنب شهرک صنعتی کاسپین ۲(در فضایی به مساحت 54000 مترمربع به صورت زمین و ۱۰۰۰۰ مترمربع به صورت بنا، انجام شد.

همزمان با انتقال دانشگاه به پردیس جدید، انحلال موسسه آموزش عالی آبا اتفاق افتاد که دانشجویان آن موسسه، با برنامه ریزی فوری و بدون ایجاد وقفه در موضوع آموزش، به دانشگاه غیاث الدین جمشید کاشانی پیوستند و ۱۲۰۰۰ پرونده از دانشجویان و فارغ التحصیلان این دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.

امید است با توسعه زیرساخت فیزیکی و توسعه برنامه های آموزشی و پژوهشی، ارتباط با صنعت و کارآفرینی، این دانشگاه، به اهداف مورد نظر خود به عنوان یک قطب موثر علمی در تربیت نیروی انسانی ماهر و کارآفرین در سطح ملی دست پیدا کند.

با توجه به شرایط به وجود آمده برای کشور به دلیل بیماری کوید 37 این دانشگاه یکی از پیشگامان در راه اندازی سامانه آموزش مجازی بوده است و بدون هیچگونه وقفه ای کلاس های آموزشی و آزمون های خود را توسط نرم افزار ها و بسترهای معتبر آموزشی برگزار نموده و همچنین به دانشگاه های اطراف نیز در این زمینه یاری رسانده است.

ساختار هیات علمی متناسب با دانشکده های مصوب هیات امنا و هیات موسس و سند راهبردی و رشته های پر متقاضی موجود در دانشگاه طرح جامع دانشگاه که در سال 91 تهیه و تصویب گردید و طی نامه به شماره 6236/94 به دفتر گسترش آموزش عالی ارسال گردید.

اساس نامه جدید دانشگاه  در تاریخ 30/3/98 به تصویب اعضای محترم هیات امنا رسیده است و در تاریخ 24/2/98 طینامه به شماره 41517/24/2 به تصویب وزارت علوم رسید. تهیه و تنظیم سند راهبردی و چشم انداز که در تاریخ 24/11/98 به تایید و تصویب هیات امنا رسید و طی نامه به شماره 1016/99 مورخ 27/3/99 به وزارت متبوع ارسال گردید.

تهیه و تنظیم آیین نامه استخدام اعضاي هيات علمي که در تاریخ 24/11/98 تهیه  به تایید و تصویب هیات امنا محترم این دانشگاه رسیده است. روزنامه رسمی این دانشگاه در تاریخ 25/4/1387 به چاپ رسید.